Így néz ki egy telepítési napunk

telepítési napunk, szennyvíztisztító telepítés

Egy nap a telepítési helyszínen

A szennyvíztisztító rendszerek kiváló választás a pöcegödrök és emésztőtartályok kiváltására. Ebben segít a Greenwater és csapata. Telepítési csapatunk több éves tapasztalattal és szakmai tudással telepítik a szennyvíz és esővízrendszereket.

Telepítési kép

Általánosságban egy telepítésre 2-3 kollégánk száll ki és végzik el 1 nap alatt a munkát. Akikkel biztosan találkozni fogsz, ha megrendeled rendszerünket:

Pistivel, aki a telepítést vezeti. Ő a kivitelezést nem csak a szakmai tanácsaival, hanem gyakorlatban, fizikai munkával is támogatja.

És Márkkal, aki profin kezeli a forgó-kotró markológépet és gondos odafigyeléssel közlekedik és dolgozik vele a kertekben.

A telepítés reggele: előkészületek

A nap korán kezdődik. A csapat összegyűlik a telephelyen, ahol áttekintjük a nap tervét, ellenőrizzük a szükséges eszközöket és anyagokat. Minden munkatárs pontosan tudja a feladatait, ami elengedhetetlen a hatékony munkavégzéshez. Miután mindenki felkészült, irány a telepítés helyszíne.

Reggel indul a csapat a telepítés helyszínére. Az utazási idő a telepítési helyszíntől függően 1-2 óra. Így kollégáink érkezése a távolságtól függ.

telepítési kép 2

Megérkezünk a telepítési helyszínre

Mikor megérkezünk a telepítés helyszínére, az előzetes felmérés alapján telepítő kollégáink is felmérik a területet. Minden részletre odafigyelünk, hogy a telepített rendszer hatékonyan és hosszú távon működjön.

A terület felmérése után megkezdjük az alapok kialakítását. Ez magában foglalja a földmunkákat, az árkok ásását és a beton alapok elkészítését, amire a szennyvíztisztító berendezések kerülnek. Ez a fázis gyakran a legidőigényesebb, mivel a precíziós munka elengedhetetlen.

telepítési kép 3.

A beállítások finomhangolása is ebben a szakaszban történik, hogy a rendszer a lehető legoptimalizáltabban működjön.

A nap végén a csapat összepakol, és gondoskodik a munkaterület tisztaságáról és biztonságáról. A megmaradt földről a megrendelő gondoskodik.

A megrendelő kérdéseire telepítőkollégáink szívesen válaszolnak. Ilyenkor még a technikai, használati kérdések is ismétlésre kerülnek. A nap végén a telephelyen egy rövid megbeszélés zajlik, ahol lezárjuk a telepítési napot.

Egy szennyvíztisztító telepítése összetett és kihívásokkal teli feladat, amely alapos tervezést, szakértelmet és csapatmunkát igényel és telepítőkollégáink ebben nagyon ügyesek.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy egy szennyvíztisztító rendszer telepítését érdemes szakemberekre bízni és ha a Greenwater csapatát választod, akkor ebben nem kell kételkedned, ráadásul a szükséges alkatrészekről és összekötésről is gondoskodni tudunk. Tedd meg az első lépést a gondtalan szennyvízkezelés felé és kérj ajánlatot!