Hotelek, szállodák szennyvízkezelése

hotelek, szállodák, szennyvízkezelése, szennyvíztisztító

A szállodaüzemeltetésnek számos kihívással kell szembenéznie, és a fenntartható szennyvízkezelés egyre fontosabb szemponttá válik. Ráadásul sok külterület kerül beépítésre új szállodák vagy hotelek által. Ezeknek a létesítményeknek sokszor nincs lehetőségük rácsatlakozni a szennyvízhálózatra vagy a kiépítés hiányában, vagy a túlterheltség miatt. Viszont a szennyvízkezelés főleg egy ilyen nagy létesítmény esetén kardinális kérdés. Ebben a cikkben bemutatjuk nagy teljesítményű szennyvíztisztító rendszerünket, mely kiváló választás lehet a szállodák számára, akár 150 főig.

Miért fontos a hatékony szennyvízkezelés a szállodák számára?

Több szempontból is fontos, hogy a szállodák, hotelek és egyéb nagy létesítmények felelősen járjanak el a szennyvízkezelés területén is. Egy családi háznál is fontos szempont, hogy a környezetvédelmi törvényeknek megfeleljen, de egy szállást biztosító komplexum által ez még inkább elvárt, és szigorúbb szabályozásnak is kell megfelelnie.

Ráadásul egy modern szálloda, vagy hotel képébe nem tartozik bele a látvány, miszerint hetente, 2 hetente egy szippantós autó díszíti az udvart.

Miért jó megoldás a Greenwater Pensjonat rendszere?

Mert biológiai szennyvíztisztítást végez, magas hatásfokon, és 150 fő által termelt szennyvízzel is könnyedén megbirkózik. A tartály anyaga magas minőségű műanyagból készült és vastag héjszerkezetet kapott, így biztos lehetsz benne, hogy strapabíró és minőségi rendszert fogsz kapni, amit telepítő csapatunk szakszerűen letelepít.

A szennyvíztisztító rendszer működése:

Amit a legfontosabb tudni, hogy a rendszer automata tisztítást végez, amit egy kontrol box vezérel. A megtisztított víz pedig elszikkasztásra kerül gyökérszinten. A rendszer méretétől függően változhat a rendszer kezelése, így erről pontos tájékoztatást tud nyújtani szakértő kollégánk

A Pensjonat előnyei a szállodák és hotelek számára:

  • Költséghatékony üzemeltetés
  • Kevés karbantartási feladat
  • Környezetbarát működés
  • Vízgazdálkodás elősegítése

A nagyteljesítményű szennyvíztisztító rendszer ideális választás a szállodák és hotelek számára, akik környezetbarát és gazdaságos megoldást keresnek a szennyvízkezelésre az eddigi folyamatos szippantások helyett. Élvezd rendszerünk előnyeit rövid időn belül! Ehhez az első lépés az ajánlatkrés: