Bemutatkozik a GREENwater

Mi vagyunk a Greenwater, a Haniga Group tagja. Mi a vízkezelés terén nyújtunk megoldást.

A Haniga-Bau Kft. 2010 óta foglalkozik építőipari tevékenységekkel. A vízkezelés mellett főbb területei az egyedi bútorgyártás (Hanigabútor), és mobil ingatlanok (Relaxhome) kivitelezése. Azért kezdtünk bele a szennyvíz és esővíz rendszerek telepítésébe, mert egyre több újépítésű ingatlannál tapasztaltuk, hogy gondot okoz a csatorna hiánya, legyen szó akár lakóingatlanról, akár nyaralóról és egyéb kivitelezésekről.

greenwater csapata, szennyvízkezelés, szennyvíztisztítás, szennyvíztisztító, rólunk

A szennyvízelvezetés ma már nem kényelmi, hanem létszükségleti szempont, így igyekeztünk olyan megbízható, környezetkímélő és alacsony fenntartási költséggel járó alternatív megoldást találni, ami minden felhasználó számára hiánytalanul biztosítja a komfortérzetet kompromisszumok nélkül szennyvízkezelés terén.

Miért a greenwater?

Eddigi munkáink

Tekintse meg referenciáinkat! Rólunk mondták részben pedig véleményeket is olvashat csapatunkról, a munkánkról és a telepített rendszereinkről. 

Miért a Greenwater?

A tervezéstől a kivitelezésig mindent kézben tartunk

Szakértő csapatunk több éves tapasztalattal telepítik és kötik be rendszereinket. Így biztosítva a több évtizedes zavartalan működést, elkerülve a félreméretezett gödrök ásását, és rosszul telepített tartályokat.
Nagy erősségünk a határidők betartása. A szerződésben vállalt határidőt ha rajtunk múlik, pontosan betartjuk.
Csapatunk nagy hangsúlyt fektet az ügyfeleinkkel való kommunikációra már az első megkereséstől a kivitelezés megvalósulásáig, és még azon is túl, mivel mi is ezt szeretjük átélni más területen, ahol mi vagyunk az ügyfél.

Megbízható, tartós minőség a Greenwater-től

Kiváló gyártmányú tartályokkal dolgozunk. Vastag, jól megtervezett a héjszerkezetük, amely rotációs eljárással készül, ezáltal is csökkentve a meghibásodás esélyét. Ár-érték arányban a piacon az egyik legjobb. Ha szeretne információt kapni árainkról, kérjen egyedi árajánlatot!

Miért jó ez a Megrendelőnek?

Időt és energiát spórol meg a szervezés mentesülével. Pénzt spórolhat a külön gépes szakember kiszállási díja és munkagép szállítási költsége nélkül. Ráadásul 2 év garanciát kap csak a bekötésre/telepítésre és 10 év garanciát a tartály szerkezetére.

Ahol megtalál még minket

Elérhetőségeink

Mathia Zsolt Kereskedelmi vezető és tanácsadó

Limbóczki József Kelet-magyarországi üzletkötő

Telephely: 2209 Péteri, Deák Ferenc utca
Székhely: 2209 Péteri, Ady Endre utca 14.

› Cégnév: Haniga-Bau Kft.
› Cégjegyzékszám: 13-09-136661
› Adószám: 22641863-2-13
› Alapítva: 2010

A Haniga Group tagjai

Többek között az alábbi településeken is dolgoztunk már, akár biológiai szennyvíztisztító, oldómedencés szennyvíztisztító illetve esővízgyűjtő telepítéséről legyen szó:

Budapest – Pomáz – Esztergom – Csévharaszt – Pápa – Kecskemét –  Debrecen – Szeged – Miskolc – Győr – Nyíregyháza – Kecskemét – Székesfehérvár – Szombathely – Érd – Szolnok – Tatabánya – Sopron – Kaposvár – Békéscsaba – Veszprém – Zalaegerszeg – Eger – Nagykanizsa – Balaton környéke – Nagytarcsa – Monorierdő